Tresno

I love that you know me (..dan cukup berusaha mengerti betapa aku penyendiri & individualist)
I love your facial expression (..when you are relax & happy.. not when you are angry & pissed)
I love the way you say my name (since most of the time we use ‘gue’, ‘lu’, & cuy).
I love the way you want to tell things.
I love your smile.
I love the way your eyes light up when you laugh.
I love that we do not have the same sense of humor.
I love that we we are on the same wavelength.
I love your friendly flirting.
I love our conversations (..yg menegangkan maupun yg menenangkan).
I love that you care, even if it is not the kind of care I want (dulu motoran dari Cimahpar malem-malem juga lu ga peduliii).
I love that you rarely awkward around me (except when you say ‘gombalan sekali setahun’).
I love how you smell and how it lingers on my clothes (thanks to Boss, though I still prefer Bvlgari).
I love your hugs and how they are warm & safe.
I love how you are such a geek sometimes.
I love that our hands fit together perfectly.
I love that you are concerned about me.
I love the way you make me do that cliche sighed (of course with my mysterious smile to be added).
I love you how you make me burst into fits of laughter after everything you say (bahkan ketika hal itu gak lucu buat gw cuy..liat lu ketawa aja bikin gw geli sambil dalam hati mikir koq bisa sih begini aja ketawa ngaklak)
I love how you trust me
I love that we are best friend (since 2009 I believe)
I love that I can trust you
I love that you are close by
I love that I was able to know you (& mengajarkanku sesuatu, first impression yang buruk bisa diperbaiki dengan pembicaraan ngalor ngidul yang mendalam di kemudian hari..)

PS: tulisan ini bukan murni hasil karya penulis melainkan diambil dari http://www.justbesplendid.tumblr.com
Tresno sendiri artinya CINTA dalam bahasa Jawa.

One thought on “Tresno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s